Sound ‘n Design Show 2013 11 tm 13 juli

A10Audio/Room4Music organiseert de Sound ‘n Design Show 2013 in Amsterdam:
De show setup

In samenwerking met GP Acoustics en Music2 audio import organiseren we een zomerse show met een andere insteek: Geluid en Vormgeving voor de connaisseur, of, zoals wij het zien, High-end Audio en High-end Vormgeving…

KEF Blade Zo kunt u demonstraties verwachten van de KEF Blade luidsprekers, aangestuurd door de Einstein hybride geïntegreerde versterker ‘‘The Amp’‘. Als spelers maakt u kennis met onder anderen de Einstein ‘‘The Source II’‘ buizen cd-speler en Acoustic-Signature ‘‘WOW!’‘ draaitafel.

Deze show vindt hartje zomer plaats en we zorgen dan ook voor verkoelende versnaperingen. Zonder BTW: Als extra bieden wij u op deze dagen de I-River Astell&Kern AK 120 High-End Portable Player vrij van 21% BTW aan, die nemen wij voor onze rekening. Dit draagbare wonderapparaatje speelt uw favoriete muziek af (ook in High Resolution) en kan worden ingezet als USB -DAC. Gezien prestaties en vormgeving past deze ook mooi bij de show, High-end weergave en een prachtig design! Voor meer informatie over deze speler: www.music2.nl/astellenkern.html Wij zien u graag op donderdag 11, vrijdag 12, of zaterdag 13 juli 2013 aan de Burgemeester Roëllstraat 10 te Amsterdam. Showtijden: van 12.00 en 18.00 uur. De toegang zoals altijd, gratis (en consumpties on the house)

Share