Rijks kunst en High-end Audio.

Naast mooie muziek en prachtige high-end audio apparatuur kunt u nu ook genieten van prachtige kunst. Marcel Wanders is een Nederlandse ontwerper die onder andere voor Kef een luidspreker heeft voorzien van een 3D Marcel Wanders design. Naast meubels, kunst en andere producten heeft Marcel het ontwerp van dit prachtige boek voor zijn rekening genomen.

Rijks, masters of the Golden Age.

LIMITED EDITION WITH TABLE

Voor de liefhebber! Marcel Wanders is erin geslaagd met dit boek een waar kunstwerk af te leveren, onwaarschijnlijk mooi en luxe uitgevoerd, met oog voor bijzondere details. Elk boek wordt minutieus en met bijzondere aandacht vervaardigd, gebruikmakend van eersteklas materialen zoals echt leder, high-end metaal, gecompliceerde folietechnieken en op maat gemaakt papier – alles naar uniek ontwerp van Marcel Wanders. Ten slotte wordt elk boek met uiterste precisie gefabriceerd door gedreven kunstenaars en gekwalificeerde vaklui die hun ambacht – grafische techniek en het handmatig inbinden van boeken – als geen ander verstaan.

Het boek ademt met zijn klasse, grandeur en vakmanschap vervlogen tijden en tegelijkertijd is het een staaltje van moderne technieken en inzichten gekoppeld aan kunstzinnigheid en bevlogenheid – een unicum! Met bijdragen van onder meer Ferran Adrià, David Allen, Alain de Botton, Anton Corbijn, Angela Missoni, Jimmy Nelson, Erwin Olaf en vele meer. De Kaligrafie is verzorgd door Brody Neuenschwander and Massimo Polello. Engelstalig.

Een prachtige XXL Limited edition van Rijks, Masters of the Golden Age. Een gedrukte versie van de Unique Edition in een gelimiteerde oplage van 2.500 stuks. Per stuk genummerd en gesigneerd door Marcel Wanders.

Prijs 6049 euro. Bij ons te koop.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.