Nieuw! Aavik U-180/U-280/U-580 bij A10Audio

Aavik introduceert drie nieuwe geïntegreerde versterkers. Aan boord zijn zowel analoge als digitale ingangen. De nieuwe reeks (Aavik U-180, U-280 en U-580) is te beluisteren bij A10Audio.

De geïntegreerde versterkers vormen een aanvulling op de reeds bestaande productlijn, waaronder de goed ontvangen D-180/D-280/D-580 (DAC’s), S-180/S-280/S-580 (streamers) en R-180/R-280/R-580 (phono voorversterkers).

De nieuwe reeks bevat een nieuw ontworpen moederbord dat een zo kort mogelijk signaalpad garandeert tussen versterker en DAC. Met de nieuwe versterkers komt Aavik tegemoet aan de vraag van high-end audioliefhebbers met beperkte ruimte.

De nieuwe U-serie beschikt over hetzelfde DNA als de losse componenten van Aavik. De versterkers beschikken over dezelfde geavanceerde elektronische componenten en zijn gemaakt van dezelfde innovatieve materialen. Hierdoor heeft de U-serie een bijzonder lage ruisvloer en een ongekende dynamische snelheid. Dit zorgt voor uitstekende controle over speakers en een bijzonder rijk geluidsbeeld waarin zelfs de kleinste details hoorbaar zijn.

De versterkers van Aavik bevatten meerdere innovatieve oplossingen om ruis te voorkomen. Desgewenst is het mogelijk de prestaties nog verder te verhogen door het toepassen Ansuz Darkz Resonance Control resonantiedempers. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.